Bedankt voor de mooie week!

Bedankt voor de mooie week, welkom in jullie nieuwe domein!

Lieve deelnemers en mentoren,

Wat is het een jaar geweest. In februari begonnen wij met frisse moed aan een nieuw avontuur: het organiseren van een introductieweek voor meer dan 3000 nieuwe Delftse studenten van de TU Delft, Haagse Hogeschool en Inholland.  

Aan de hand van de maatregelen moest het hele OWee programma opnieuw uitgedacht worden, iets wat in 47 jaar nog nooit is gebeurd! In minder dan twee maanden tijd is er een digitaal platform en programma uitgedacht in samenwerking met Tactile (developer van platform), de onderwijsinstellingen en alle verenigingen die Delft rijk is. Daarnaast zijn er zeven mooie fysieke dagen neergezet waarbij elke aankomende Delftse student de kans heeft gekregen om Delft met eigen ogen te bekijken.

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Je hebt vlak na de OWee twee mails gekregen met de enquete, laat hierin weten hoe je de OWee en de start van jouw studententijd hebt ervaren.

Binnenkort zal de aftermovie bekend worden gemaakt! Houd onze social media in de gaten. De foto's zijn intussen gepubliceerd op onze Facebookpagina.

Tot volgend jaar!

Het 47ste OWee Bestuur. 

ps. mentoren: Mocht je het leuk vinden om volgend jaar OWee bestuur te doen, klik hier.