Update 19/05 OWee 2020

Update 19/05 OWee 2020

Lieve aankomende student(e) en/of ouders,

Het is al een aantal weken geleden dat de overheid heeft gemeld dat evenementen tot 1 september zullen worden afgelast. Met deze nieuwe informatie zijn we hard aan het werk gegaan om een alternatief introductieprogramma te realiseren.

In de loop van juni zal er meer duidelijkheid komen over de programmering van de OntvangstWeek (OWee) in 2020. Voor nu kunnen we melden dat er in elk geval een introductieweek wordt georganiseerd die vanaf 14 augustus zal plaatsvinden. Het programma zal online plaatsvinden op 14 t/m 16 augustus. Indien mogelijk kan je als deelnemer één dag naar Delft komen in de week van 17 t/m 23 augustus voor een OntvangstDag. Op deze dag krijg je de kans om in een groepje met medestudenten de verenigingen, de stad en de campus fysiek te ontdekken.

Als OWee bestuur moeten wij per dag kijken naar wat allemaal mogelijk is afhankelijk van de maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid ons voorschrijven. We stellen jullie geduld op de proef, maar je kan alvast uitkijken naar een  alternatieve OWee in de zomer. We houden je op de hoogte via www.owee.nl.