Update 8/6 OWee 2020

Lieve aankomende student(e) en/of ouders,

Het OWee Bestuur heeft de afgelopen tijd, in samenwerking met (studie-)verenigingen, de gemeente en externe partijen, een geheel nieuwe OWee uitgedacht. De OWee zal in andere vorm dan voorheen doorgaan. Wij hebben de belangrijkste informatie even op een rijtje gezet:

  • De OWee bestaat dit jaar uit twee delen: het digitale deel en het fysieke deel. Tijdens de digitale OWee op 14, 15 en 16 augustus zul je alles te weten komen over de stad Delft, de studentenverenigingen, de campus en je studie. Gedurende deze dagen zal het OWee Bestuur, samen met alle 60 studenten- en sportverenigingen een divers programma aanbieden, waarmee we jou zo goed mogelijk voorbereiden op je tijd in Delft!
  • In de week van 17 tot en met 23 augustus zullen er 7 kleinschalige, fysieke dagen plaatsvinden, waarbij aankomend studenten per studie één dag naar Delft kunnen komen. Deze dag is aanvullend op het digitale programma en zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid ingericht worden.
  • Tijdens de week van 17 tot en met 23 augustus zullen de meeste studies ook hun eerstejaarsweekenden hebben. Je hoort binnenkort welke data jij vrij moet houden!
  • De inschrijvingen voor de digitale OWee, fysieke OWee en de eerstejaarsweekenden gaan open op maandag 15 juni!

Meer informatie over de precieze invulling van de digitale en fysieke OWee volgt nog. Dit is de invulling van de OWee die wij voor ogen hebben. We staan in nauw contact met de gemeente, de onderwijsinstellingen en andere partijen en houden natuurlijk ook de richtlijnen van het RIVM en de overheid in de gaten. Mocht er onverhoopt toch iets veranderen, dan horen jullie dit zo snel mogelijk!

Voor verdere vragen of opmerkingen kan je contact met ons opnemen via info@owee.nl. Kijk voor de zekerheid ook even op www.owee.nl voor de veelgestelde vragen.