Update 22/4 OWee 2020

Kijk hier voor de laatste update rondom het COVID-19 virus en OWee 2020.

UPDATE 22-4-2020

Lieve aankomende student(e) en/of ouders,

Gisteravond is door de overheid bekend gemaakt dat evenementen tot 1 september zullen worden afgelast. Dit betekent dat de OWee niet plaats kan vinden zoals het al 46 keer heeft plaatsgevonden. Het OWee bestuur en de onderwijsinstellingen betreuren dit ten zeerste. Op dit moment wordt hard gezocht naar alternatieven maar dit kost tijd. Ondanks de moeilijke situatie waar we met zijn allen in zitten, zullen wij ons best doen om alle aankomend studenten van Delft zo goed mogelijk te helpen met het ontdekken van jullie nieuwe domein.

De komende tijd zullen wij nog nauwer gaan samenwerken met verenigingen en andere partijen. Samen zullen we zoeken naar een mogelijkheid om een zo geslaagd mogelijke introductietijd te organiseren.

Eerder is gecommuniceerd dat de inschrijvingen vanaf 1 mei open zijn, maar dit wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Zodra wij meer duidelijkheid kunnen bieden over het verdere verloop van de introductie zullen wij daar via deze website, alsook onze social mediakanalen informatie over verstrekken.

Voor verdere vragen of aanvullende informatie kan je contact met ons opnemen via info@owee.nl.