Bewonersinformatie

Van 18 tot en met 22 augustus vindt dit jaar de OntvangstWeek (OWee) in Delft plaats. Gedurende deze dagen worden in de stad en rondom de campus allerlei evenementen georganiseerd voor de aankomend eerstejaars studenten van Delft. Met deze evenementen hopen we dat de nieuwe studenten de campus, elkaar en de stad beter leren kennen. Zodat ze goed van start kunnen gaan met een nieuwe fase in hun leven!

De werkzaamheden en evenementen gaan waarschijnlijk niet onopgemerkt aan u voorbij. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de hinder te beperken. Een groot deel van de programmering van de OWee vindt plaats op de campus van de TU Delft en een deel vindt plaats in de binnenstad. Bovenaan de pagina kunt u op de buttons klikken om meer praktische informatie te krijgen per evenement.

Hieronder enkele hoogtepunten uit het programma:

 • Rabobank No Waste Schiediner en parade langs de Oostsingel – zondag 18 augustus (16:30-19:00 uur)
  • Aan de Schie langs de Oostsingel wordt een barbecue georganiseerd voor de deelnemers. Tijdens het diner is er ook een parade van studenten en grote wagens waarop zij hun studenten(sport- en cultuur)vereniging presenteren. U bent van harte uitgenodigd deze parade te komen bekijken. Daarnaast nodigen we u van harte uit om op zondag 18 augustus van 19:00 tot 21:00 uur bij Speeltuin Bomenwijk overgebleven eten (in de verpakking) GRATIS op te komen halen! Zo voorkomen we voedselverspilling en heeft u nog een heerlijke maaltijd!
 • Stud Openingsfeest op de Campus – zondag 18 augustus (19:00-00:00 uur)
  • Het openingsfeest bevindt zich op het parkeerterrein van de Aula (Van Der Waalsweg). Op dit feest zijn er bandjes, DJ’s en een grote artiest! U bent van harte welkom te komen. Kaartjes zijn te verkijgen via deze website!
 • Openluchtbioscoop op de Markt – dinsdag 20 augustus (20:30-23:00 uur)
  • De openluchtbioscoop was vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Door het grote succes willen wij dat dit jaar weer neerzetten! U bent welkom om dit evenement mee te maken en te genieten van de film ''Tag''. Gratis entree.
 • ‘’De Nieuwe Fase dag’’ - donderdag 22 augustus (13:00-17:00 uur)
  • Dit is een nieuw programmaonderdeel! De Nieuwe Fase dag vindt plaats in het Mekelpark. Op deze dag brengen wij stad en student bij elkaar door o.a. projecten te laten zien die studenten samen met en voor de stad Delft hebben ontwikkeld. Hier bent u van harte welkom.

Ondanks dat de geluidsnormen zullen worden nageleefd is het onvermijdelijk dat er geluidsoverlast ontstaat. Wij proberen u met deze vooraankondiging tenminste een beeld te geven van wat u kunt verwachten. Wij gaan proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen of opmerkingen dan zijn wij bereikbaar via email (voorzitter@owee.nl) en telefoon (015-2785820). Volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven van de organisatie.