Veelgestelde vragen (FAQ): Deelnemers

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over de OWee!

Jazeker, dit jaar vindt er een OntvangstWeek (de OWee) plaats voor alle aankomende studenten die aan de TU Delft gaan studeren. Dit zal, door de omstandigheden rondom de coronacrisis, er anders uit gaan zien dan alle vorige jaren. Het OWee-bestuur is druk bezig met het opzetten van een alternatieve OWee.

Ook zullen er dit jaar introductieweekenden plaatsvinden. Deze zullen net als de OWee er dit jaar anders uit gaan zien. De invulling hiervan is faculteit afhankelijk, maar het is zeker weten aan te raden om hier aan deel te nemen om al je studiegenoten te ontmoeten.

De OWee vindt online plaats in het weekend van 14-16 augustus en in de week van 17-23 augustus zal er, mits de richtlijnen van de overheid dit toelaten, enkele activiteiten in Delft op de campus en in de stad plaats gaan vinden. De Eerstejaarsweekenden zullen ook in deze week een (digitaal) eerstejaarsweekend organiseren.

Er komen per studie deelnemers een dag naar Delft. Welke dag in de week dit precies zal zijn, zal later worden gecommuniceerd. Dit zal niet overlappen met jouw EJW. Het zal één hele dag in beslag nemen en ’s avonds zal iedereen weer naar huis gaan. Het zal dus niet nodig zijn om te overnachten in Delft.

Er wordt nog hard gewerkt aan de invulling van de OWee. Er komt zo snel mogelijk een overzicht van alle programmaonderdelen van de OWee online.

Vanaf 15 juni gaan de inschrijvingen van de OWee en de Eerstejaarsweekenden open. Vanaf deze datum kun je je dus inschrijven voor beide evenementen.

Vragen stellen kan altijd aan het OWee-Bestuur via de website, social media (instagram en facebook) of via een mail naar info@owee.nl.

De BINAS (Belangrijke Informatie Naar Aankomende Studenten) wordt naar alle aankomende TU Delft studenten verstuurd in de week van 10 juni. Kort hierna zal je hem dus thuis kunnen verwachten.