Programma

Vind hier het programma van de OWee van 2020!

Toelichting OWee Programma

De OWee (OntvangstWeek) bestaat dit jaar uit twee delen: het digitale deel en het fysieke deel. Naast het OWee programma zullen studieverenigingen ook een programma hebben binnen tijdens de OWee. Hieronder zal elk onderdeel los uitgelicht worden.

Digitale OWee (14 t/m 16 augustus)

Tijdens de digitale OWee kom jij alles te weten over de stad Delft, de campus, studie en jouw studentenleven! Het OWee bestuur zal in samenwerking met veel organisaties en verenigingen in drie dagen tijd alle aspecten laten zien die Delft te bieden heeft. Tijdens deze dagen leer jij je eerste studievrienden kennen en zal jij alles te weten komen over verenigingen!

De digitale OWee zal voor het grootste deel bestaan uit onderdelen die live worden opgenomen vanuit de campus of stad. Verenigingen zullen tijdens deze dagen op een ludieke wijze de vereniging laten zien, zodat jij je goed kan oriënteren!

In samenwerking met veel partijen zullen wij onder andere een mooie opening, een verenigingenforum, een kookworkshop en een collegetour met een leuke spreker organiseren. De digitale OWee zal spetterend worden afgesloten met een DJ Set op het dak van de EWI (de hoogste toren van de TU Delft).

Het programma zal op vrijdag 14 augustus beginnen rond 12:00. Het dagprogramma zal de dagen daarna beginnen rond 10:00 en zal duren tot aan het eind van de dag. In de avond bieden de verenigingen op een aantal dagen een avondprogramma aan, dit is facultatief.

Vrijdag 14 augustus

Vrijdag

Centrale opening OWee 2020

Tijd: 12:00 Locatie: Platform

Smaak & Maak kennis met jouw studievereniging

Tijd: 13:00 Locatie: Platform

Verenigingenkieswijzer

Tijd: 15:00 Locatie: Platform

Verenigingen TV

Tijd: 16:30 Locatie: Platform

Verenigingen TV

Tijd: 20:00 Locatie: Platform

Zaterdag 15 augustus

Zaterdag

Ochtendgym door X

Tijd: 10:00 Locatie: Platform

Verenigingen forum

Tijd: 11:00 Locatie: Platform

Lunch met jouw OWee groepje

Tijd: 13:00 Locatie: Platform

De OWee Roadshow & Verenigingen TV

Tijd: 14:00 Locatie: Platform

Koken met Knorr!

Tijd: 17:00 Locatie: Platform

Verenigingen TV

Tijd: 20:00 Locatie: Platform

Zondag 16 augustus

Zondag

Brunch met jouw OWee groepje

Tijd: 10:00 Locatie: Platform

City & Campus Quest

Tijd: 10:30 Locatie: Platform

The OWee Roadshow & Verenigingen TV

Tijd: 12:00 Locatie: Platform

Collegetour met BN'er!

Tijd: 14:00 Locatie: Platform

The OWee Roadshow & Verenigingen TV

Tijd: 15:00 Locatie: Platform

DJ-set: DOOR HET DAK!

Tijd: 20:00 Locatie: Platform

Fysieke OWee (17 t/m 23 augustus, dag afhankelijk van studie)

Naast het digitale programma willen we jullie, afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM op dat moment, de mogelijkheid bieden om een dag naar Delft te komen. Op deze dag leer je je OWee-groep kennen en heb je de mogelijkheid om alle verenigingen in het echt van binnen te zien. Het is voor studenten van de Haagse Hogeschool helaas niet mogelijk om aan de fysieke Ontvangstdag deel te nemen.

’S Ochtends wordt je of in de stad, of op de campus verwacht rond 9:00. Je zal hierbij een rondleiding krijgen door de binnenstad en bij verenigingen. Rond de lunch zal je dan de stad voor de campus verwisselen en vice versa. Op de campus organiseren wij een informatiemarkt met alle verenigingen die Delft te bieden heeft, organiseren wij een drankje bij jouw faculteit en een backstage campus tour om op plekken te komen waar je normaal gesproken nooit zou komen!

In het onderstaande overzicht kan je zien wanneer je in Delft wordt verwacht!

indeling studies fysieke dagen.png

OntvangstDag programma-8.png